About Us

Who we are and what we do

Мебелна фирма ” Люцканов” изработва мебели от 1990 година. Залагаме на индивидуалните проекти и естествената изразителност на масивната дървесина – дъб. Осъществяваме и най-дръзките идеи, а ръчно изработените детайли правят мебелите уникални. Предлагаме професионално проектиране на жилищни и обществени интериори, разнообразие в стиловете, богат избор на повърхностни покрития. Изготвяме фото реалистичен проект за да добиете предварително представа как ще изглеждат Вашите мебели. Снемането на размерите, консултация на клиента в дома му, изпълнението и монтажа са наша отговорност.

Ръчната и индивидуалната изработка е високо ценена. Мебелите са изработени спрямо Вашите желания, потребности и вкус. Ръчно изработените дърворезби, декоративни орнаменти, красиви извивки и нестандартни форми, се отличават с висока прецизност. Използваме специални техники за обработка на дървесината – релефна структура, патиниране, състаряване, избелване, полагане на варак(злато, сребро, мед, месинг и др.) и други. Произведените от нас мебели могат да са класически, модерни и/или луксозни. Могат да са с изчистен дизайн, мебели с изящни форми и красиви извивки.

Работим с висококачествена дървесина – дъб. Дървесината е твърда и притежава изключително красива текстура и цвят. Мебелите от естествена дървесина внасят много топлина и уют в дома. Уникално излъчване имат мебелите от състарена дървесина – светли и тъмни нюанси, копринен блясък.
Съчетаваме модерната и луксозната визия на мебелите със здравината на масивна дървесина.
Изработваме за своите клиенти и всички видове корпусни мебели – кухни, гардероби, холни шкафове и всички останали мебели, от които се нуждаем у дома. Предлагаме модерно, луксозно, класическо обзавеждане. Залагаме на естествените материали и на дългогодишния опит.