Бяла кухня с остров

В съвременните жилища кухнята и дневната са в едно общо пространство.

Просторна и луксозна кухня, съчетава модерното и традиционното.

Изработена от масив – дъб и оцветена в нежно бяло. Долният ред шкафове са с  вградени  механизми, които позволяват максималното използване на пространството. Малки и големи чекмеджета улесняват домакинята при подредбата на съдове и прибори.

Горният ред е с елегантно повдигащи се вратички,които са с плавно прибиране.Приятно ЛЕД-осветление под горния кухненски ред и в шкафовете улеснява ползване на кухнята, когато е тъмно.

Механизмите са с плавно прибиране, което предотвратява шума от блъскане. По избор на клиента се добавят различни механизми: механизъм за чинии, механизъм за бутилки и всичко, от което има нужда.

Елегантният остров е удобно работно място, място за отдих и бързо хапване, подходящ е и за съхранение на продукти и прибори. Втората мивка, вградените механизми за чинии, чекмеджета с пълно изтегляне и плавно затваряне са неизменен помощник в кухнята.

Добрата визия и перфектното изпълнение допринасят за комфорта в кухнята.

Изразителна структура:

Вратички се изработват от масивна дървесина – дъб, а ефектът – изразителна структура, получен след специална ръчна обработка придава неповторим и уникален вид на мебелите. Пръснато в бяло с лек топъл оттенък и копринен гланц, носи комфорт и уют в дома.

Също така предлагаме богат избор от цветове и нюанси, а също така може да се комбинира и с естественият цвят на дъбовата дървесина. Така кухнята може да бъде проектирана и изработена по Вашия индивидуален вкус и предпочитания.

Декоративен корниз изработен също от масивна дървесина дъб – придава завършен и елегантен вид на Вашата кухня.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА

Не се колебайте да поискате оферта за Вашата кухня на e-mail: luckanov_et@abv.bg или ни се обадите на тел.: 0883 426592

 

000